Hanna Paavilainen

Uusia ääniä

sunnuntai 11 helmikuuta, 2018 @ 08.31
0
Se ääni saa hulluuden partaalle ja rakastumaan silmittömästi. Se ääni saa hätääntymään ja kokemaan äärimmäistä empatiaa. Se on eloonjäämisen ääni, huomiohakuinen ja vaativa.

Vauvan itku.

Esikoisen ensimmäinen parkaisu vavahdutti niin, että se määritteli elämäni ennen ja jälkeen. Sittemmin samaisesta huutajasta on kehittynyt supertaitava laulaja, jonka ääni edelleen vavahduttaa jossain sielun ja sydämen syvimmissä sopukoissa.

Odotinkin malttamattomana, että kuulen tämän uuden perheenjäsenemme äänen. Odotin sitä samaa liikutuksen ja välittömän rakkauden tunneaaltoa. Äänimaailma oli kuitenkin aivan toinen. Pikkuveli tuli maailmaan äkäisesti kiljuen. Ääni muistuttaa sitä, että suurikokoinen naakka ja palohälytin ovat saaneet lehtolapsen. Repesimme miehen kanssa nauruun.

Sitten sain vauvan syliini. Se ryömi itse rinnalle ja mokomakin älämölö loppui. Se tirritti minua terävällä katseella ja imi niin, että kainalossa asti tuntui. Oli se vaan aika söpö. Sieltä se tunneaaltokin sitten tuli.

Newborn

Terveiset vauvakuplasta, täällä voidaan hyvin!

Aamen ja terkkuja,
Hanna

Kuva @Karoliina Paavilainen
Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentti*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D