Hanna Paavilainen

Minun kirkko

sunnuntai 04 marraskuuta, 2018 @ 13.28
0
Asioille voi jotain, jos niille tekee jotain.
Se on sitten turha valittaa, ettei mikään muutu, jos ei itse tee muuta kuin valita.

Nyt on sitten käsillä se hetki, jolloin kirkon jäsen vaikuttaa siihen, mihin kirkollisverorahat menevät. Vuokrataanko nuorisotila? Annetaanko ilmaista ruokaa ja kelle? Ostetaanko uudet urut? Lisätäänkö muskareita? Satsataanko vanhusten tukemiseen? Saako joku säästöjen takia kenkää vai luovutaanko jostain kiinteistöstä? Ja niin eteenpäin. Tämä on nyt se ainoa hetki, kun kirkon jäsen pääsee vaikuttamaan esimerkiksi seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien ihmisten yhdenvertaiseen kohteluun kirkossa.

Seurakuntaneuvoston jäsenet (jotka näissä vaaleissa jaetaan) päättävät ihan konkreettisista ruohonjuuritason asioista seurakunnassa. He hyväksyvät (tai ovat hyväksymättä) työntekijöiden tekemät toimintasuunnitelmat, hoitavat rekrytointia, jos seurakuntaan tarvitaan uusia työntekijöitä sekä tsekkaavat budjetit jyvityksineen läpi.

Asioille voi jotain, jos niille tekee jotain. Sen takia asetuin itse ehdolle kotiseurakunnassani Malmin seurakunnassa uudistusmielisten vaalilistalla. Nyt on sinun vuorosi tehdä jotain. Äänestä. Omia arvojasi edustavan ehdokkaan löydät vaikkapa vaalikoneen avulla: www.vaalikone.seurakuntavaalit.fi

Aamen ja terkkuja,
Hanna
Hanna Paavilainen
Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D