Hanna Paavilainen

Bloggaajan synnintunnustus

lauantai 25 maaliskuuta, 2017 @ 12.40
0
Armollinen kaikkitietävä Jumala,
Tunnustan edessäsi, että olen tehnyt syntiä.

Olen vääristellyt totuutta - siis valehdellut - rajaamalla kuvia, rajaamalla teemoja ja käsittelemällä kuvia. Olen syyllinen teennäisyyteen, joka loppuviimein vaan estää näyttämässä itseäni muille. Olen sortunut epäaitouteen, joka estää aidon yhteyden muiden ihmisten ja Sinun kanssasi. Olen himoinnut toisten bloggaajien omaa: nasevia vitsejä, visuaalisesti harmonisia sivustoja ja pullollaan olevia kommenttikenttiä.

En ole pyhittänyt lepopäivää. Olen blogannut, vaikkei olisi mitään sanottavaa. Olen häiriköinyt lähimmäisiäni jatkuvilla blogi-facebook-nostoilla. Olen kirjoittanut liian pitkästi. Olen laiminlyönyt hakukoneoptimointeja.

Minun pitäisi rakastaa Sinua koko sydämestäni, mutta olen ollut rakastunut liikaa omiin näppäriin sanaleikkeihini ja kuviini. Minun pitäisi rakastaa lähimmäistä niin kuin itseäni, mutta jotkut lähimmäiset ovat pilanneet sen. He ovat liian hitaita kassajonossa tai liian imeliä "jaxuhali"-tyylisiä kommentteja blogiin jättäviä, että heitä on vaikea rakastaa. Minun pitäisi palvella lähimmäistäni kirjoittamalla kiinnostavasti, mutta päähäni tunkee tilaamatta vain tylsiä tarinoita, kuten tämäkin pitkä synnintunnustus.

Jumalani, minulla ei ole pakopaikkaa silmiesi edestä. Vaikka vaeltaisin korkeimman vuoren huipulle tai karkaisin Välimerelle merimieheksi, siellä Sinä olet. Olen ansainnut tuomiosi, Jumala, mutta pyydän, katso armollisesti minuun, onnettomaan palvelijaasi, ja armahda minua kaikista näistä synneistä ja niistä kaikista tekemisistä ja tekemättä jättämisistä, mistä en osaa edes anteeksi pyytää.
Purkka

Aamen ja terkkuja,
Hanna

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D