Hanna Paavilainen

Joulupöydässä

sunnuntai 24 joulukuuta, 2017 @ 13.37
0
Olen useampana vuotena vihjaillut vanhemmilleni, että voisin viettää jouluni lämpimämmillä sijainneilla. Äitini vannoutuneena jouluihmisenä on torpannut vihjailuni. No nyt tänä vuonna, kun minulla on vatsani takia matkustuskielto, vanhempani päättivät itse lähteä reissuun.

Päätimme aloittaa uuden jouluperinteen ja hakea Kalliosta rullakebabit joulupöytään. Aikaa ja energiaa riittää myös ylimääräisille vieraille. Täten kutsun avoimesti kanssamme kebabille:

- Kaikki ne, jotka olen kuluneen vuoden aikana piilottanut Facebook-syötteestäni, koska en ole jaksanut lukea heidän päivityksiään. Anteeksi, kyse on ollut omasta umpimielisyydestäni. Joulun kunniaksi yritän olla avarakatseisempi. Jokaisen ärsyttävän Facebook-päivityksen takana on kuitenkin ihminen, jolla on omat taistelunsa omassa elämässään, josta en tiedä mitään.

- Kaikki ne, joita Facebook statukseni ja blogini kirjoitukset ovat ärsyttäneet. Syötäisiin yhdessä kebabia valkosipulikastike suupielistä valuen ja annettaisiin toisillemme anteeksi.

- Lehtikuninkaan väen, koska he edelleen jaksavat antaa mun kirjoittaa tätä hassua blogia.

- Itseni, kun olin nuori. Voisin kertoa hänelle, että älä käytä aikaasi siihen pitkään matikkaan. Et tule tarvitsemaan derivaattaa koko elämäsi aikana. IKINÄ.

- Lena Dunhamin ja toimittaja Jari Hanskan, koska heidän podcastit ovat tehneet syksyn bussimatkoistani töihin huomattavasti onnellisempia.

- Jenni Haukion. Voitaisiin vertailla raskauskokemuksia ja fiilistellä vauva-asioita.

- Sufjan Stevens voisi käydä vetäsemässä pari biisiä.

Voi Hyvä Luoja meillä olis tällä porukalla hauskaa. Onhan sentään joulu ja Jeesuksen syntymäpäivä.

joulu


Aamen ja terkkuja,
Hanna
Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D