Hanna Paavilainen

Näin näytät coolilta nyrkkeilysalilla

torstai 07 huhtikuuta, 2016 @ 19.41
0
Edellisen kirjoitukseni avulla näytät työpaikan palaverin älykkäimmältä osallistujalta (tai sitten menetät työpaikkasi, sekin on ihan mahdollista). Tämän kirjoituksen avulla vasta-alkajakin näyttää katu-uskottavalta nyrkkeilysalilla (tai sitten ihan vain huvittavalta, sekin on ihan mahdollista).

- Pue päällesi mahdollisimman vanha t-paita ja löysät college-housut. Miesten malli naisilla on suositeltava. Miehillä mielellään pari kokoa liian isot vaatteet. Mitä enemmän reikiä, revenneitä lahkeita ja maalitahroja, sitä parempi. Bonuspisteitä saa mainoslogosta.

- Tule paikalle ajoissa ja ota pokkana kehä haltuun. Hypi narua tai varjonyrkkeile tai vaikka venyttele siellä. Ei oikeastaan ole väliä, mitä siellä kehässä teet, kunhan olet siellä. Ylipäätäänkin aina, kun kehä on vapaana, valloita se. Vaikka muut tekisivät tekniikkaharjoittelua tatamilla, marssi selkä suorassa kehään ja jatka harjoitusta sieltä käsin. Coolit tyypit valtaa aina kehän.

- Älä kompastu kehän naruihin mennessäsi sinne tai sieltä poistuessasi. Se. Ei. Ole. Coolia.

- Älä koskaan pyytele anteeksi, vaan jatka treenejä.

- Älä selitä, vaan jatka treenejä. Jos henki kulkee sen verran, että jaksaa selittää tekosyitä, se kulkee myös muutaman lisäjabin verran.

- Puhise, ähki ja suhise jokaisella lyönnillä. Pidä ääntä. Siitä kanssanyrkkeilijä ja valmentaja tietävät, että lyöt lujaa ja täysiä. Jos et jaksa lyödä täysiä, lyö vähän heikommin, mutta pidä varmuuden vuoksi isompaa ääntä.

- Loppuvenyttelyissä esitä jäykempää kuin olet. Cool nyrkkeilijä ei saa sormia varpaisiin, jos jalat ovat suorana. Sen sijaan ketteryysharjoitukset, myös esim. silta, pitää osata.

nyrkkeily
nyrkkeily
nyrkkeily

Aamen ja terkkuja,
Hanna
Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D