Hanna Paavilainen

Tallinnan paras ravintola

perjantai 22 toukokuuta, 2015 @ 13.47
0
Kyllä se merimatka taas kannatti. Ihan vain vaikka tämän ravintolan takia. Tämän ravintolan "snickers-kakun" takia vähintäänkin, vaikka ne pääruoatkin olivat aivan ylenpalttisen ihania. Otimme kaikki neljä naista eri annokset ja laitoimme niitä kiertämään myötäpäivään. En osannut päättää, mikä annos oli paras.
Vee
Vee
Vee
Vee
Vee

Ravintola V sijaitsee Tallinnassa Vanhankaupungin ytimessä. Siinä vieressä on muuten kelpo ravintola Aed, josta pidin myös ylipaljon. Mutta suosikikseni Tallinnan ravintolatarjonnassa nousi kuitenkin V. V:n ruoka on vegaanista olematta kuitenkaan itu-hippi-paikka. Ehkä jotakin kertoo seurueemme pohdinnat ulos astuessa: "Katotaan, onko tää huomennakin auki. Vielä ehtis kerran käydä täällä syömässä ennen lautalle lähtöä!"

Aamen ja terkkuja,
Hanna

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D