Hanna Paavilainen

Lapsiystävällinen Lucha loco

keskiviikko 13 toukokuuta, 2015 @ 14.38
2
Alkuun vauvan kanssa en uskaltanut mennä muualle Helsingissä kuin Forumin ja Kampin lähettyville, sillä niiden lastenhuoneet ovat verrattomat. Olen toki vieläkin samaa mieltä - näiden kauppakeskusten tarjonta ja lastenhuone -kombo pelastavat hätänälältä, hätäniskapaskoilta, hätä-kaadoin-maitopullon-itseni-ja-vauvani-päälle-tilanteelta sekä muuten vain itkulta.

Forumin ja Kampin mammalounaspaikat on kuitenkin jo niiiin nähty. Aika uskaltautua uusille alueille. Otin asenteen, että minne vain pääsee vaunujen kanssa ja lähdin tällä uholla etelää kohti.

Korkeavuorenkadulta löytyi kehuttu Lucha Loco, jonka tortillabuffetlounas jo konseptiajatuksena herauttaa kuolan valumaan. Voisin laulaa oodeja Lucha Locon tuoreille tacoille, mutta tällä kertaa säästän superlatiivini palvelulle.

"Sori, tää meni vähän kuumaksi. Mulla on lapsia, niin tiedän, että tämä on nyt vähän kuumaa. Toin tämän jääcoolerin, niin hetkessä viilenee." sanoi tarjoilija, joka toi F:n maitopulloa pöytään lämmityksestä. Ovi avattiin, pöytä järjesteltiin meitä varten niin, että syöttötuolit ja vaunut mahtuivat näppärästi ympärille. Seurueessamme oli myös yksi sormiruokailija, joka sai buffetista ottaa muutaman maistiaisen ilmaiseksi. Henkilökunta kävi välillä tervehtimässä vauvoja ja pesivät omatoimisesti lattialle pudonneen tutin. Ovi avattiin lähtiessä.

Enpä ole ikinä missään maassa milloinkaan ollut paikassa, jossa olisi ollut näin äitiystävällinen palvelu. F tykkäsi myös, erityisesti Luchas Locosin värikkäät seinät saivat vauvan ihmettelemään.

Aamen ja terkkuja,
Hanna

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

Kommentteja tähän postaukseen


Vastaus Kommentoineet: Julia 13.05.2015 17:16 Kävin myös vauvani kanssa taco-buffassa ja koin saman! Ruoka oli raikasta ja herkullista. Vauva otettiin huomioon kaikessa. Jäi iloinen mieli. Paikkaa voi todella suositella!
Vastaus: Hanna Paavilainen 14.05.2015 20:38 Niinpä! Ja jäi sellainen olo, että ihan kuin ois ulkomailla käynyt!
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D