- Ei puhelinmyyntiä
- Turvalliset maksutavat
- Suomen suurin valikoima lehtiä ja tilaajalahjoja
Fetagratinoitua lehtikaalia
n. 500g punajuuria (hevi-osastolta saa sellaisia esikeitettyjä punajuuria. Suosittelen!! Nopeuttaa tämänkin reseptin toteuttamista eksponentiaalisesti!)
100g belugalinssejä
3,5dl vettä
1 kasvisliemikuutio
200g lehtikaalia
2rkl voita
300g fetaa
pari kourallista saksanpähkinöitä
- Ellet löytänyt esikeitettyjä punajuuria, niin kypsennä punajuuret keittämällä tai paahtamalla, kuoti ja pilko suupaloiksi.
- Keitä belugalinssit vedessä kasvisliemikuution kera, n. 20min.
- Revi lehtikaalit suupalan kokoisiksi, poista kovat lehtiruodit
- Laita uunipadan pohjalle voi nokareina ja kerros linssejä, punajuuria, lehtikaalia ja fetaa. Toista toinen kerros linssejä, punajuuria ja lehtikaalia ja heitä päälle vielä pari kourallista saksanpähkinöitä. Päälle vielä reilusti fetaa.
- Paista 200 asteessa n. 20min, kunnes feta on saanut vähän väriä.
- Syö joko heti lämpimänä tai myöhemmin kylmänä.


Aamen ja terkkuja,
Hanna
PS. Lisää reseptejä mm. Kotivinkistä!