Hanna Paavilainen

Jos tunarointi olisi taidetta...

tiistai 19 elokuuta, 2014 @ 19.43
0
...olisin vähintään yhtä kuuluisa kuin Picasso. Tai da Vinci. Tai he yhteensä.

Tänä kesänä olen tuhonnut tai hävittänyt viidet aurinkolasit. Viidet! Viimeisimmät putosivat kesämökin huussin pöntöstä sisälle ja vaikka olisikin huvittanut lähteä niitä kaivamaan takaisin sen itsensä keskeltä, niin vatsani kanssa se ei ollut mahdollista.

Viestintäpolitiikan verkkotenttiin olin valmistautunut huolella lukien pykäliä ja vertaillen eri maiden mediajärjestelmiä. Verkkotentin aikaa oli jäljellä melkein puoli tuntia, kun ajattelin hengähtää, juoda lasillisen cocacolaa ja tarkistaa vastaukset ennen lähettämistä. Sen sijaan heitin kokikset upouuden tietokoneen päälle. Kone ei pitänyt kylmää juomaa yhtään virkistävänä, vaan sammutti itsensä lopullisesti.

Tämän avautumisen tarkoituksena on ehkä löytää joku sielunsisko tai -veli, joka tunnistaa itsensä tämänkaltaisesta touhusta. Toisi minulle suurtalohdutysta tietää, etten ole ainoa hirvikäpälä tällä telluksella. Tai ehkä yritän itseterapioida tällä kirjoituksella, ettei se ole niin vakavaa, vaikka joskus vähän mokaileekin. Armo kantaa erityisesti silloin.

Aamen ja terkkuja,
Hanna

PS. Kuvia tulossa heti, kun saan koneen huollosta!

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D