Hanna Paavilainen

Nojatuolijuhannus

keskiviikko 18 kesäkuuta, 2014 @ 09.59
2
Mikäli olet juhannuksena (lauantaina) televisiovastaanottimen äärellä, käännä kanava Yle1:lle. Työhöni kuuluu tehdä radio- ja tv-ohjelmia kirkolle, Nojatuolikirkko on yksi niistä. Siinä katsoja istuu yhdessä nojatuolissa ja ohjelman vieraat kameran toisella puolella. Huikea bändi, artistivieras, vaihtuvat vieraat ja vaihtuva teema.

Nojatuolikirkko nähtävissä myös Yle Areenassa tv-ensi-illan jälkeen ja kuukauden ajan. Kuvista esimakua...


Aamen ja terkkuja,
Hanna

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

Kommentteja tähän postaukseen


Vastaus Kommentoineet: Riitta 21.06.2014 17:50 Onhan se joskus mielenkiintoista lukea, miten varakkaat ja hyväosaiset ihmiset saavat nauttia elämästään sen kaikissa muodoissaan. Mutta silti en ymmärrä, miksi pappi haluaa korostaa omaa hyväosaisuuttaan tavallisten tallaajien ja rukousta harrastavien ihmisten kustannuksella. Minuun uppoisi se, jos pappi kertoisi, miten hän on osaltaan uhrautunut huono-osasísten, ehkä jopa liikuntarajotteisten hyväksi. Epäitsekkyys ruokkisi epäitsekkyyttä; oman erinomaisuuden jatkuva korostaminen sen sijaan kaiketi kasvattaa pahaa oloa huonompiosaisissa.
Vastaus: Hanna Paavilainen 22.06.2014 11:43 Onpa ikävää, jos koet niin, että hyväosaisuuteni on jotenkin sinulta pois. Tässä blogissa haluan nostaa esille asioita, mitkä tekevät minut iloiseksi ja positiivisuudella ruokkia positiivisuutta. En ihan ymmärrä, mitä tarkoitat sillä, että nautin toisten kustannuksella? Toisen ilo ei ole toiselta pois. Eikä elämäni pelkkää tanssia ja sateenkaarta ole, mutta olen tietoisesti rajannut tietyt valittamiset ja kannanotot ja epäkohtiin puuttimiset pois tästä blogista. Niiden paikka on muilla forumeilla. Jonkun verran olen nostanut täällä omia lempihyväntekeväisyyskohteitani, mutta sitä vasta itsekehuna ja itsensä kehumisena pitäisinkin, että rehvastelisin täällä, kuinka jalosti ja nöyrästi olen milloinkin uhrautunut! Lisäksi pappina monet tällaiset asiat menevät vaitiolovelvollisuuden piiriin.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D