Hanna Paavilainen

Matka Peruun

lauantai 14 kesäkuuta, 2014 @ 20.43
0
Makumatka maailman ympäri jatkuu!

Tällä kertaa rytmiryhmämme suuntasi Peruun eli Helsingin Niemenmäkeen (jota tosin Munkkiniemeksi luulin).

La Morena on vähän karun näköinen ravintola, mutta muita perulaisia keittiöitä tuskin tässä maassa on. Musiikki on sitä Kolmen sepän patsaalta tuttua huilua ja seinillä lentelevät valokuvissa kotkat. Ruoka oli erinomaista!

Makumatka alkoi perunakakuista. Ne olivat todella hyviä. Siis TODELLA hyviä. Ottakaa niitä kaksi. Niitä on kolmella eri täytteellä eikä kukaan laske, vaikka ottaisit kolmekin ja siirtyisit suoraan jälkiruokaan.

Nurkassa seisoi pieni lava, joten oletettavasti ravintolassa on joskus live-musiikkiakin, tällä kertaa huilut vihelsivät vain levyltä. Naapuripöytään kannettiin tasaisella tahdilla herkullisen näköisiä mojitoja ja margaritoja, jotka sattuneista syistä jätimme väliin.

Tällaisen lähiöravintolan voisin ottaa meidänkin kortteliin!
Peru
La Morena
Peru
La Morena
La Morena
La Morena


Aamen ja terkkuja,
Hanna
Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D