Hanna Paavilainen

Kirje lähelle

maanantai 20 tammikuuta, 2014 @ 19.20
0
Rakas Taivaan Iskä,
Kiitos siitä, että olet luonut meidät jokaisen ainutlaatuiseksi ja erityiseksi.
Joskus kuitenkin toivon, että olisin vähän vähemmän erityinen.
Kuten esimerkiksi tänään, kun treenien jälkeen heitin hikisen paidan kassiin ja pelkän Canada Goosen urheilurintsikoiden päälle ajomatkan ajaksi kotiin. Sitten kotimatkalla sainkin loistavan idean, että kurvaanpa kotiin tuosta Prisman kautta. Prismassa leikin tehokasta ja päätin ostaa koko viikon ruokaostokset kerralla ja vielä huonekasvit viereisestä kukkakaupasta uusiksi. Apteekissakin piti käydä! Ja näyttäisi olevan tuossa yläkerran Bikbokissa ale! Jälkihikeä ja kuuma Goose päällä, joten vetoketju auki ja vauhti jatkuu. Vasta kassajonossa tajusin, että olen säntäillyt pitkin Kannelmäen ostoskeskusta napa vilkkuen.
Puhumattakaan siitä, kuinka kuntopiirissä muut luomasi erityiset olennot loikkivat ketterästi kuin nuoret jalopeurat ja oma liike oli yhtä viehkeää kuin ryhävalaan ja elefantin onnettoman risteytyksen yritykset.

Joskus en haluaisi olla ollenkaan erityinen. Haluaisin vain sopia joukkoon ja kuulua ryhmään.

Rakas Taivaan Iskä,
En halua nyt kuulostaa kiittämättömältä, mutta joskus minulle ei riitä se, että Sinun silmissäsi olen erityinen. Haluaisin olla IHMISTEN silmissä erityinen. Kun joku kutsuu lounasseuraksi, kehuu tukkaa tai kertoo salaisuuden, niin siitä tulee vain paljon erityisempi olo kuin niistä Sinun psalmeistasi. Anteeksi vain.

Kiitos Taivaan Iskä kuitenkin niistä ihmisistä, jotka ovat saaneet minut tuntemaan oloni erityiseksi. Erityisesti uudessa työpaikassa.

Aamen ja terkkuja,
Hanna
Goose
Goose
Goose
Goose

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D