Hanna Paavilainen

Minä olen kaunis

tiistai 18 kesäkuuta, 2013 @ 10.00
2
Seuraan monia blogeja ja olen huomannut, että niissä on yleensä vain kauniita kuvia. Mikäpä siinä, kaunistahan on kiva katsoa :) Olen myös omaan blogiini yrittänyt valita siloteltuja ja iloisia kuvia.

Näin digikuvaamisen kulta-aikana voi räpsäistä helposti kymmeniä kuvia, jotta saa varmasti hyvän otoksen: huulet kivasti törrölle, hyvä ryhti, silmiin hymyä, sopiva tausta, vatsamakkaraa piilottava asento ja allit piiloon käsistä. Tyra Banks huutaa mielen sopukoiden taustalla: "Fierce"! Hyvä kuvaaja rajaa ruman pois ja tarkentaa linssinsä kauneuteen.

Elämä ei kuitenkaan ole pelkkiä kauniita kuvia. Välillä elämä on rumaa. Välillä elämä on rajaamatonta ja photoshoppaamatonta. Välillä elämä on rankkaa, karua ja kaunistelematonta. Mutta sellaisenaan niin aitoa.

Näissä kuvissa olen ilman meikkiä tai poseerausta. Täytyy myöntää, että joku naisellinen puoli minussa kiljuu jättämään nämä kuvat salattuihin arkistoihin...

kaunis

Tein aikoinaan graduni kauneudesta Vanhassa testamentissa ja yksi mielenkiintoinen löytö sieltä oli, että Vanhassa testamentissa ei ole lainkaan rumia ihmisiä. Käsitettä "rumuus" ei ole koko kielessä! Kaikki ihmiset ovat kauniita Jumalan silmissä. Ja jos pärstä kelpaa Jumalalle, niin eikö pitäisi kelvata myös ihmisille?

Aamen ja terkkuja,
Hanna
hannav3

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

Kommentteja tähän postaukseen


Vastaus Kommentoineet: Maria 18.06.2013 20:38 Herregud mitkä jalkalihakset! Oot upea ilman meikkiäkin :)
Vastaus: Hanna Paavilainen 19.06.2013 13:14 Hahaa! Kiitos! Tämä vähän lohduttaa, kun jännitti poustata tällaisia photoshoppaamatonta materiaalia itsestään :)
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D