Hanna Paavilainen

Idoleita ja pastoreita

sunnuntai 10 marraskuuta, 2013 @ 06.40
6
Terveisiä remonttipölyn keskeltä! Viime viikko oli hipparallia ja tähtihumua, tällä viikolla lapioin laastia. Viime viikolta riittää vielä siis otollisempaa bloggailtavaa, mutta haistelen maalihuurujen lisäksi tulevaisuudessa avautumisia pintaremontin autuudesta.

Kaunis ja lahjakas rippilapseni Nomi Enckell on edennyt Idolsissa pitkälle ja viime viikolla lähdimme ystäväni kanssa kannustamaan häntä live-esiintymisiin. On ihanaa nähdä, kuinka nuoret toteuttavat rohkeasti unelmiaan!

Aika usein pidän papin paitaa vaan firman tilaisuuksissa, mutta tällä kertaa päätimme ystäväni kanssa tunnustaa väriä ja pitää pantapaidat päällä. Kauhean vaikeaa, kun silloin pitää muistaa aktiivisesti olla näyttämättä nyrpeältä, olla näyttämättä tissejä tai olla huutelematta rivouksia.Muutenhan meille tällainen käyttäytyminen on varsin normaalia Idolssin live-laulut muodostuivat varsin hengelliseksi konsertiksi, kun me kaksi pappia istuimme yleisön eturivissä kovat kaulassa ja yksi idoleista, Alma, hoki lavalla kerta toisensa jälkeen "Herra, Jumala!".

idols
idols
idols
idols
idols
idols
idols
idols
idols


Aamen ja terkkuja,
Hanna

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

Kommentteja tähän postaukseen


Vastaus Kommentoineet: Jari Enckell 09.12.2013 22:30 Iso kiitos kannustuksesta Nomia kohtaan sinulle ja kaikille jotka täällä olette kannustaneet häntä. Olette superia :) T : Jari (Nomin iskä)
Vastaus: Hanna Paavilainen 11.12.2013 20:27 Kiitos ja Nomille tsemppiä edelleen!
Vastaus Kommentoineet: Ärtynyt 28.11.2013 14:57 Ihan kiva, että olet aina niin energinen. Rippilapsesikin ovat niin menestyviä ja kauniita. Silti en voi olla halveksimatta Sinua ihmisenä.
Vastaus: Hanna Paavilainen 03.12.2013 09:43 Hyvä ärtynyt, Tämä on kuules hyvän mielen blogi, johon kerään mukavia ajatuksia, joista saan energiaa itselleni ehkä jaettua myös muille. Toki elämässäni on myös tylsiä, harmaita ja väsyneitä päiviä, mutta täällä haluan jakaa niitä hyviä asioita. Jos tämä blogi tuottaa Sinulle ärtymystä, suosittelen seuraamaan muita blogeja. Varmasti internetin tarjonnasta löytyy Sinullekin blogi, josta saat voimaantumista ja inspiraatiota elämääsi. Iloisempaa jatkoa Sinulle!
Vastaus Kommentoineet: Anni 11.11.2013 13:15 Nomi on paras!!! (:
Vastaus: Hanna Paavilainen 12.11.2013 10:36 Mäkin fanitan Nomia!
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D