Black Friday tarjoukset ja alennukset!

Black Friday 2022 tulee – vieläkin suurempana kuin aiempina vuosina! Black Friday viikolla löydät mitä uskomattomampia kampanjatarjouksia. Kiirehdi, sillä osa tarjouksista saattaa olla voimassa vain muutaman tunnin tai tarjouksia on rajoitettu määrä! Tilaa lehti Black Friday kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi! Lue lisää...

Suuri Black Friday kampanja! Parhaat Black Friday tarjoukset ja alennukset!

Mikä on Black Friday?
Black Friday on lähtenyt alun perin Yhdysvalloista. Black Friday on kiitospäivän jälkeinen päivä, joka perinteisesti potkaisee joulumyynnin käyntiin. Monet yritykset ovat pidempään auki ja tarjoavat asiakkailleen ylimääräisiä alennuksia. Monille yrityksille Black Friday on vuoden paras myyntipäivä. Verkkokaupoille Black Friday:n oma vastine on Cyber Monday, joka ei ole vielä rantautunut isosti Suomeen. Lehtikuninkaalla juhlistamme kyseistä alennusten luvattua päivää aloittamalla SUPERALEN Black Fridayna! Räjähdysmäisen hyvät erikoistarjoukset jatkuvat koko ”mustan viikonlopun” huipentuen maanantaina Cyber Mondayn tarjouksiin.

Mitä Black Friday viikonloppuna 25.11-27.11.2022 on luvassa?
Osoitteesta Lehtikuningas.fi löydät yli 1000 lehteä, yli 2000 tarjousta ja kaikki parhaat tilaajalahjat. Nyt Black Friday viikonloppuna on luvassa erikoisen lyhyitä ja edullisia kampanjatarjouksia, lisäalennuksia, toinen lehtitilaus kaupan päälle tarjouksia ja rajoitettu määrä tilaajalahjoja tietyissä lehdissä. Black Friday viikonloppuna pääosassa ovat siis mahtavat alennusprosentit ja halpaakin halvemmat hinnat!

Kuinka saan tietoa ensimmäisenä Black Friday kampanjatarjouksista?
Uutiskirjeemme tilaajat saavat tietoa ensimmäisenä Black Friday kampanjatarjouksista, lisäeduista ja lisäalennuksista sähköpostitse. Pysy kuulolla myös sosiaalisessa mediassa ja muissa kanavissamme.

Black Friday kampanjassa mukana lehtiä joka kategoriasta!
Jokaiselle jotakin! Tilaa lehti itsellesi tai anna lehtitilaus lahjaksi. Hyödynnä tarjoukset vielä kun ehdit! Tilaa nyt lehti edullisemmin kuin koskaan! Vuonna 2022 Black Friday osuu perjantaille 25. marraskuuta ja siitä lähtee käyntiin joulumyynti! Joulu on siis vain kuukauden päässä Black Friday -kampanjasta, joten joululahjojen hankinnan voi aloittaa hyvällä omallatunnolla jo nyt – ja vieläpä edullisesti. Parhaat Black Friday -tarjoukset löydät osoitteessa Lehtikuningas.fi.Koko viikon voimassa olevat Black Week ennakkotarjoukset löydät [LNK url="https://www.lehtikuningas.fi/black-friday-ennakkotarjoukset"] tästä.

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D