Vene

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (56 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2021

10. 6 lokakuuta
11. 3 marraskuuta
12. 1 joulukuuta

Tuotekuvaus

Vene-lehti on veneilyn oma erikoislehti! Ota veneilystä mahdollisimman paljon irti ja tilaa jokaisen vesilläliikkujan luottolehti nyt edullisesti osoitteesta Lehtikuningas.fi.

Viihdytkö vesillä? Tykkäätkö puuhastella veneiden parissa? Silloin Vene-lehti on sinun lehtivalintasi! Oli allasi sitten moottorivene tai purjevene, tarjoaa Vene-lehti sinulle takuuvarmasti mielenkiintoista luettavaa vuoden ympäri.

Vene-lehti kertoo veneilyelämästä ja ilmiöistä sen ympärillä. Lehti pitää sinut ajan tasalla siitä, mitä suomalaisessa sekä ulkomaisessa veneilyssä tapahtuu. Vene-lehti keskustelee turvallisuuteen liittyvistä seikoista, esittelee veneilyyn vaikuttavat ympäristötekijät ja kertoo veneilyharrastukseen vaikuttavista politiikan ja viranomaistoiminnan muutoksista. Lehti tarjoaa myös korvaamattomia vinkkejä ja neuvoja oman veneen kehitykseen ja sen kunnon ylläpitoon sekä korjaukseen.

Vene-lehti sisältää parhaat veneilyyn liittyvät testit ja vertailut ja auttaa veneharrastajaa tekemään hyviä ja valistuneita tuotevalintoja. Testiin pääsevät sekä eri venemallit, moottorit että varusteet. Lehden ammattimaiset ja äärettömän laadukkaat testit hakevat Suomessa vertaistaan. Uusien hankintojen ollessa edessä kannattaakin kääntyä Vene-lehden puoleen.

Kerran kuukaudessa ilmestyvä Vene-lehti on mielenkiintoinen, asiantunteva ja aina ajankohtainen lukupaketti veneilyn ja purjehduksen ystävälle. Tilaa Suomen kautta aikain luetuin veneilylehti nyt Lehtikuningas.fi-verkkokaupasta parhaaseen kampanjahintaan!

Kestotilaukseen sisältyy digipalvelun lukuoikeus. Saat sähköpostiisi ohjeet digipalvelun käyttöönottoon, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään. Digipalvelussa alan uutiset, testit ja vertailut, kattava juttuarkisto sekä lehden digiversio.

Viisi syytä tilata:

1. Löydät rahanarvoiset ideat, ohjeet ja vinkit huoltoon, ylläpitoon ja varustehankintoihin.

2. Kohtaat uusia elämyksiä: parhaat venematkakohteet, reitit ja satamat.

3. Hyödyt luotettavista ja monipuolisista testeistä ja vertailuista.

4. Tunnet puheenaiheet ja faktat: kerromme, mikä veneilyssä on tärkeintä juuri nyt.

5. Saat muhkeat messu- ja teemalehdet niin välineistä kuin veneistäkin.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Otavamedia Oy
Painos: 14479


Kuka lukee lehteä?

Mies: 79 %
Nainen: 21 %
Ikä: 21 - 65 vuosi


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D