Koneviesti

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (136 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2021

8. 3 kesäkuuta
9. 23 kesäkuuta
10. 22 heinäkuuta
11. 11 elokuuta
12. 30 elokuuta
13. 16 syyskuuta
14. 7 lokakuuta
15. 28 lokakuuta
16. 11 marraskuuta
17. 2 joulukuuta
18. 12 joulukuuta

Tuotekuvaus

Koneviesti on vuonna 1952 perustettu maa-, metsätalouden ja maarakennuksen parissa työskentelevien oma lehti. Nimensä mukaisesti lehti keskittyy maa – ja metsätalouskoneisiin, maarakennuskoneisiin, yhdyskuntatekniikkaan ja maastoajoneuvoihin. Koneviesti ilmestyy 18 kertaa vuodessa. Koneviesti on tekninen ammattilehti.

Erilaisten koneiden lisäksi Koneviesti kirjoittaa myös ajankohtaisista tapahtumista, konealan uutisista ja messutapahtumista. Pääosassa ovat kuitenkin koneet ja niiden vertailutestit sekä koeajot. Tekniikan kehitystä esitellään testien, koeajojen ja uutuusesittelyiden avulla. Markkinoiden parhaimmisto esitellään kattavasti ja ammattitaitoisesti. Maatalouskoneiden lisäksi esitellään moottorikelkat, mönkijät, maasto ja hälytysajoneuvot sekä muitakin harraste – ja työvälineitä.

Koneviesti on rakenteeltaan monipuolinen ja kattava. Vakiopalstoihin kuuluu uutiset, vertailut ja tapahtumat sekä maatalouskoneiden historiasta kertova Koneklassikot – osio. Koneklassikot osio ilmestyy 6 kertaa vuodessa ja osiossa esitellään vanhempia, mutta edelleen työkäytössä olevia työnkoneita aina vuosituhannen vaihteen valmistusvuosiin saakka. Lisäksi Koneviestissä on huolto ja korjaus osio, joka antaa käytännön vinkkejä maatalouskoneiden korjaamiseen kotioloissa. Koneviestin mukana ilmestyy myös BioEnergia–osio 5 kertaa vuodessa.

Koneviesti on suunniteltu sisällöltään siten, että monet lukijat säilyttävät lehdet ja lukevat niitä uudestaan ja uudestaan. Etenkin huolto ja korjausosion artikkelit ovat käyttökelpoisia vuodesta toiseen. Lisäksi Koneviesti on oiva apuväline erilaisten hankintapäätösten tekemisessä.

Tilaa Koneviesti Lehtikuninkaan kautta aina edulliseen tarjoushintaan. Ammatinharjoittajat ja metsänomistajat voivat esittää lehden tilaushinnan verotuksessa vähennettäväksi.

Koneviestin kustantaja Viestimedia Oy vastaa lehden jakelusta ja laskutuksesta. Heidät tavoittaa numerosta 020-413 22 77 ja sähköpostilla asiakaspalvelu@viestimedia.fi.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 18
Kustantaja: Viestimedia Oy
Aloitusvuosi: 1952


Kuka lukee lehteä?

Mies: 87 %
Nainen: 13 %


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D