Koneviesti

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (172 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
8. 19 kesäkuuta
9. 31 heinäkuuta
10. 28 elokuuta
11. 18 syyskuuta
12. 9 lokakuuta
13. 31 lokakuuta
14. 13 marraskuuta
15. 4 joulukuuta
16. 13 joulukuuta

Tuotekuvaus

Koneviesti lehtitilaus


Koneviesti on vuonna 1952 perustettu tekninen ammattilehti, joka on maatalous-, metsä- ja maarakennuskoneiden parissa työskenteleville suunnattu. Nimensä mukaisesti lehti keskittyy isoihin hyötyajoneuvoihin, maatalous-, metsä- ja maarakennuskoneisiin, yhdyskuntatekniikkaan ja maastoajoneuvoihin. Koneviesti ilmestyy 16 kertaa vuodessa.

Erilaisten koneiden lisäksi Koneviesti kirjoittaa myös ajankohtaisista tapahtumista, konealan uutisista ja messutapahtumista. Pääosassa ovat kuitenkin koneet ja niiden puolueettomat vertailutestit sekä koeajot. Tekniikan kehitystä esitellään testien, koeajojen ja uutuusesittelyiden avulla. Markkinoiden uutuudet esitellään kattavasti ja ammattitaitoisesti. Maatalous- ja metsäkoneiden lisäksi esitellään erilaiset maarakennuskoneet, moottorikelkat, mönkijät, maasto- ja hälytysajoneuvot sekä kiinteistönhuoltoon ja harrasteisiin liittyviä koneita ja työvälineitä.

Koneviesti on rakenteeltaan monipuolinen ja kattava. Vuoden aikana ilmestyy erityisiä teemapainotteisia numeroita, joista useamman kerran vuodessa painotettuja teemoja ovat esimerkiksi sadonkorjuu sekä maatalous-, maarakennus- ja metsäkoneet. Vakiopalstoihin kuuluu uutiset, vertailut ja tapahtumat. Lisäksi Koneviestissä on huolto ja korjaus -osio, joka antaa käytännön vinkkejä koneiden korjaamiseen kotioloissa.

Tilaa Koneviesti -lehti

Koneviesti on suunniteltu sisällöltään siten, että monet lukijat säilyttävät lehdet ja lukevat niitä uudestaan ja uudestaan. Etenkin huolto ja korjaus -osion artikkelit ovat käyttökelpoisia vuodesta toiseen. Lisäksi Koneviesti on oiva apuväline erilaisten hankintapäätösten tekemisessä.

Voit tilata pelkän Koneviesti digilehden tästä. Tilaa Koneviesti Lehtikuninkaan kautta aina edulliseen kampanjahintaan määräaikaisena tai jatkuvana tilauksena. Ammatinharjoittajat ja metsänomistajat voivat esittää lehden tilaushinnan verotuksessa vähennettäväksi.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 16
Kustantaja: Viestimedia Oy
Aloitusvuosi: 1952


Kuka lukee lehteä?

Mies: 87 %
Nainen: 13 %


500 merkkiä jäljellä

Pentti Vilmi,
Ehkä väärä viestikanava mutta: Ehdotan, että teette pienmetsäkoneita esittelevän katsauksen esim.: Kranman, Kinetec, Finnbull, Woodtiger, Logbullet, Allstor, Jarcrac, Vimek jne. Onhan noita.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D