Auto Bild Suomi

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (146 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
8. 14 kesäkuuta
9. 5 heinäkuuta
10. 9 elokuuta
11. 30 elokuuta
12. 20 syyskuuta
13. 11 lokakuuta
14. 1 marraskuuta
15. 22 marraskuuta
16. 13 joulukuuta

Tuotekuvaus

Onko uuden auton hankinta harkinnassa? Vai haluatko muuten vaan pysyä ajan tasalla autojen kehityksestä? Auto Bild Suomi on Suomen pätevin autolehti, joka antaa hyötyvinkkejä niin auton ostoon kuin käyttöönkin. Lue kaikki ajankohtaiset uutiset, testit ja saa tietoa uutuuksista ensimmäisten joukossa! Tilaa nyt – parhaat tarjoukset löydät osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Auto Bild keskittyy vahvasti uutuusmallien koeajoihin, testeihin ja suuriin vertailuihin. Lehden asiantunteville laatijoille on tärkeää testata etenkin suomalaisten suosikkimerkkejä ja juuri suomalaisissa olosuhteissa, jotta lehden suomalaiset lukijat saisivat mahdollisimman paljon juuri omiin tarpeisiin liittyvää informaatiota ja vinkkejä.

Automaailma kehittyy koko ajan, osaksi ympäristöhaittojen vähentämiseksi ja osaksi autoilijoiden vaatimusten muuttuessa. Auto Bild kertoo tuoreimmista kehitysaskelista ja uutisista automaailmassa ja käsittelee niitä monista eri näkökulmista. Lehti osaa olla kriittinen ja puolueeton.

Auto Bild -lehdestä löydät tietoa, vertailuja ja testejä niin isoista ja pienistä perusautoista kuin niistä hieman tyyriimmistäkin nelipyöräisistä. Vertailuihin ja testeihin pääsee myös auton käyttöön ja ylläpitoon liittyviä tarvikkeita ja lisäosia, ja vinkkejä voit saada myös käytännön asioita kuten esimerkiksi autovakuutuksia koskien.

Auto Bild Suomi ilmestyy 16 kertaa vuodessa eli noin kolmen viikon välein. Lehti sopii kaikille auton ostoa harkitseville tai muuten vain autoista kiinnostuneille miehille ja naisille.

Hyppää autojen maailmaan ja tilaa nyt Auto Bild Suomi -lehti itsellesi tai lahjaksi ystävälle edulliseen kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 16
Kustantaja: Fokus Media Finland Oy
Painos: 37615


Kuka lukee lehteä?

Mies: 87 %
Nainen: 13 %
Ikä: 20 - 60 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Erkki Salokangas,
AutoBildSuomi on erinomainen ja nopea tietopaketti eurooppalaisen korkean vaatimistason mukainen. Koeajoissa tai testeissä ei yksikään suomalainen lehti pysty taloudellisesti yhtä korkeaan ja monipuoliseen tasoon. Das Auto Motor Und Sport yms kansainväliset julkaisut eivät jaksa vielä satsata suomennoksiin lehdissään, joten HYVÄ ETTÄ EDES YKSI on olemassa.
Olli,
Ennen hiukan parempi.Nyt hiukan härmäläiseen makuun tehtynä liian tavanomainen aiheiltaan.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D