Neulo by Burda

Julkaisukieli suomi

4/5 (144 ääntä)

Tuotekuvaus

Neulo by Burda tilaus

Neulo on Pohjoismaiden suurin neulelehti, joka ilmestyy Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Saksassa. Neulo tarjoaa runsaasti inspiraatiota ja tekemistä intohimoisille neulojille ja virkkaajille. Parhaat tarjoukset löydät Lehtikuningas.fi -sivustolta!

Neulo sisältää raikkaita ja muodikkaita skandinaavisia neulemalleja ja asusteita pohjoismaisilta langanvalmistajilta kuten Sandnes Garn, BC Garn, Mondial, Gepard Garn ja Novita. Lehden ohjeet ovat selkeät ja kauniita mallikuvia katsellessa on ihana rentoutua.

Tilaa Neulo by Burda

Neulo ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja jokainen numero sisältää 34 uutta mallia, joista voit neuloa ja virkata itsellesi tai lahjaksi tämän hetken trendejä. Neule- ja virkkuumallit ovat tarkoitettu pääosin naisille, mutta teemakohtaisesti malleja löytyy myös koko perheelle ja sisustukseen.

Neulo on käännös Pohjoismaiden suurimmasta neulelehdestä Kreativ Stickning.Tilaa nyt Neulo itsellesi tai lahjaksi edulliseen hintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 6
Kustantaja: Denfin Publishing Oü
Aloitusvuosi: 2014
Painos: 25000


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %


500 merkkiä jäljellä

Tuula,
Neulo by burda n:o 3 oli kiva lehti, mutta en ole sen jälkeen löytänyt tätä lehteä.
Helena Mononen,
En tiedä en ole kodkaan lukenut
Anniina,
Neulo by Burda -lehdessä on kivoja malleja!
Kaija Lehti-Visuri,
En ole viel' tutustunut Neulo lehteen, mutta käsityön osaajana odotan innolla lehden selailua, jospa löytyis jokin malli työn alle!
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D