Kauneimmat Käsityöt

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (489 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
5. 4 heinäkuuta
6. 31 elokuuta
7. 18 lokakuuta

Tuotekuvaus

Tykkäätkö näpertää käsillä ja luoda uutta? Uudistunut Kauneimmat Käsityöt tarjoaa onnistumisen iloa käsillä tekevälle!

Monipuolinen ja kodikas lehti tarjoaa inspiroivia ideoita niin aloittelijalle kuin taiturillekin. Raikas ilme, selkeästi jaoteltu sisältö ja tarkat ohjeet tarjoavat innostavia hetkiä käsitöiden parissa. Seitsemän kertaa vuodessa ilmestyvä Kauneimmat Käsityöt on erikoistunut neulomiseen ja virkkaamiseen. Lähes 400 ohjetta vuodessa antaa käsille ja mielikuvitukselle mahdollisuuden luoda kaunista neuloen ja virkaten!

Kauneimmat käsityöt sisältää niin perinteisiä kuin uutuusmallejakin sekä arkeen että juhlaan. Virkatut pöytäliinat, neulotut lastenvaatteet, lämmittävät sukat ja upeat villapaidat – muun muassa edellä mainittuihin tekstiileihin löydät parhaat ohjeet Kauneimmat käsityöt -lehdestä. Ohjeita on myös helppo soveltaa omien mieltymysten mukaan.

Ei haittaa, jos et ole neulomisen tai virkkauksen asiantuntija. Kauneimmat käsityöt opastaa sinua selkeästi kaikkien työvaiheiden läpi ja mahdollistaa tekijän kokea kutkuttavia onnistumisen hetkiä. Lehdestä saat helposti inspiraatiota erilaisten lahjojen tekoon. Mikään ei lämmitä mieltä enemmän kuin itsetehdyt villasukat pukinkontissa tai kaunis virkattu pöytäliina kesälahjana.

Kauneimmat käsityöt ilmestyy seitsemän kertaa vuodessa ja jokaisesta numerosta löytyy yli 50 ihastuttavaa käsityöohjetta. Näistä numeroista riittää siis helposti tekemistä koko vuodelle! Käperry nojatuoliin, ota virkkuukoukku tai kutimet esiin ja yllätä itsesi siitä, miten paljon kaunista voit käsilläsi saada aikaan! Kutominen ja virkkaaminen ovat myös mahtavaa aivojumppaa silmukoita laskiessa ja erilaisia kuvioita näpertäessä.

Tilaa nyt Kauneimmat käsityöt edulliseen kampanjahintaan itselle tai lahjaksi näppärälle ystävälle osoitteesta Lehtikuningas.fi !

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 7
Kustantaja: Kolmiokirja Oy


Kuka lukee lehteä?

Mies: 11 %
Nainen: 89 %


500 merkkiä jäljellä

Ritva Aro ,
Ihana lehti. Kaipaan vain Novitan lankoja, koska niitä on helppo ostaa pienemmiltä paikkakunniltakin.
Arja ,
Hyvä, kaunis lehti.
Ansku,
Facebookissa kahden lähden tarjous 9,90€ eipä näy täällä.
Krisse,
Todella hyvä lehti! Kauniita malleja ja hyvät ohjeet. Kiitos hyvästä lehdestä!
helvi vatanen,
olen kätyö ihminen ja paraslehti.... kylkiäisi lähettäkää80v mummolle kiitos...
Else-ma hamunen,
Kansikuvan myssy ohje 8 kuva ja ohje kuva ei vastaa toisiaan. Muuten lehti vaikuttaa mielenkiintoiselta toistaiseksi.
Sirre,
Ihana lehti.
Lehtikuningas.fi,
Hei Merja, kiitos kommentistasi! Ihanaa kuulla, että pidät lehdestä! Toivottavasti sen askarteluideat ilahduttavat sinua myös tulevaisuudessa. Oikein mukavaa ja aurinkoista alkavaa syksyä! -Ylläpito
merja,
paras käsityö lehti, monipuolinen kiitos.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D