Ihana askartelulehti

Julkaisukieli suomi

4/5 (235 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2020

6. 22 lokakuuta

Tuotekuvaus

Ihana-lehti uudistui! Vuonna 2019 Ihana toivotti Taika-lehden lukijat mukaan, sillä lehdet yhdistyvät samojen kauniiden kansien sisään. Inspiraationtäyteinen askartelulehti Ihana on lehti sinulle, joka rakastat käsillä tekemistä. Jokainen numero on täynnä mahtavia askarteluohjeita, ihania käsityöideoita ja helposti toteutettavia tee-se-itse ideoita. Tilaa lehti edullisesti osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Ihana on nimensä mukainen ja aina täynnä toinen toistaan ihanampia ideoita askarteluun ja käsitöihin. Paperiaskartelu, muovailu, ompelu, lankatyöt ja kierrätys ovat kaikki mukana lehden sivuilla. Lehdestä löytyy touhuttavaa monen tasoiselle tekijälle ja käsillä tekemisen ystävälle. Lehden ohjeet ovat aina selkeäitä ja helposti toteutettavia ja niillä jokainen onnistuu!

Ihana on aidosti kotimainen käsityölehti, jonka koko sisältö tuotetaan Suomessa. Lehti tunnetaankin tinkimättömästä laadustaan. Ihana-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja sen jokainen numero sisältää vuodenajalle ajankohtaisia ideoita.

Jokaisen Ihana-lehden mukana on myös helpompia ja lasten kanssa toteutettavia ohjeita. Nämä ohjeet tuovat paljon iloa perheen yhteisiin puuhahetkiin ja tuovat lapsille onnistumisen iloa.

Onko lähipiirissäsi joku, joka rakastaa käsillä tekemistä? Silloin Ihana on täydellinen lahjaidea! Ihana on lahja, joka kestää aikaa, sillä sen ohjeet säilytetään ja niihin voi palata pitkänkin ajan jälkeen.

Tilaa Ihana-lehti lahjaksi tai itsellesi jo tänään, löydät aina hyvän tarjouksen osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 6
Kustantaja: Inspia Oy


Kuka lukee lehteä?

Mies: 8 %
Nainen: 92 %
Ikä: 13 - 65 vuosi


500 merkkiä jäljellä

eveliina,
tosi hieno
Päivi,
Jäin kovin kaipaamaan TAIKA-lehteä, ei yhtään mielenkiinntoista ideaa viimeisessä IHANAssa:(
Tiina,
Ei voisi parempaa askartelulehteä olla! Niin monipuolinen ja laadukas. Jokaisessa lehdessä niiiiiin monta ihanaa ideaa. Täyttä timanttia!
Saara,
Suomen paras askartelulehti!
Marzu,
Ihana on nimensä veroinen, todellakin IHANA!
Raija,
Kiitos IHANASTA lehdestä!
Satu,
<3
Susanna,
Ihana on mahtavan monipuolinen. Kierrätysideat ovat parhautta!
Anna,
Parasta askartelijalle. Laatulehti, joka ilahduttaa joka kerta.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D