Burda Style

Julkaisukieli suomi

4/5 (138 ääntä)

Tuotekuvaus

Burda Style on maailman suurin ja tunnetuin ompelu- ja muotilehti! Burda esittelee ompelijoille tämän hetken trendit ja designit. Lehti sisältää muotia, kosmetiikkaa, hyvinvointia ja sisustusta. Parhaat tarjoukset löydät osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Burda soveltuu niin aloittelevalle ompelijalle, kuin kokeneelle harrastajalle. Joka kuukausi ilmestyvä lehti sisältää yli 40 uutta naisille ja lapsille tarkoitettua mallia ohjeineen ja kaavoineen, sekä useita inspiroivia muoti- ja stailausvinkkejä.

Burda on tunnettu korkeasta laadusta sekä kaavoissa että ompeluohjeissa. Lehden välissä on liitteenä suuri kaava-arkki. Lehti sisältää monipuolisesti malleja erikokoisille naisille. Teemakohtaisesti malleja löytyy myös miehille.

Burdan ”Ompelukoulu”-osiossa tarkastellaan joka kuukausi yhden lehden mallin ompeluohjetta tarkemmin havainnollistavien kuvien avulla. ”Näin ompelet”-osiossa käydään selkeiden kuvien saattelemana sen hetken trendikkään asian vaiheet läpi. ”Kuinka onnistuu?” on tekniikkaosio, jossa opetetaan joka kuukausi yksi hyödyllinen ompelutekniikka, kuten piilovetoketjun ompelu, poimuttaminen jne.

Tilaa nyt Burda itsellesi tai lahjaksi edulliseen hintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Denfin Publishing Oü
Aloitusvuosi: 2012
Päätoimittaja: Marianne Koskimies


Kuka lukee lehteä?

Mies: 12 %
Nainen: 88 %


500 merkkiä jäljellä

Anu,
Parhain ompelu-ja käsityölehti.
Kristiina,
Laadukas lehti!
Raili,
Paras käsityölehti
Saara Lassila,
Burdassa on kaikkein parhaat kaavat.
kirsi forsten,
Osti irtonumeron kun huomasin, että vihdoin viimein ohjeet olivat taas myös suomenkielellä. Siitä plussaa. Olen aina pitänyt Burdaa parhaana mallilehtenä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D