Burda Style UK

Julkaisukieli englanti

4/5 (28 ääntä)

Tuotekuvaus

Burda Style UK on maailman suurin ja tunnetuin ompelu- ja muotilehti! Burda esittelee ompelijoille tämän hetken trendit ja designit. Lehti sisältää muotia, kosmetiikkaa, hyvinvointia ja sisustusta. Tämä lehti on englanninkielinen. Parhaat tarjoukset löydät osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Burda soveltuu niin aloittelevalle ompelijalle, kuin kokeneelle harrastajalle. Joka kuukausi ilmestyvä lehti sisältää yli 40 uutta naisille ja lapsille tarkoitettua mallia ohjeineen ja kaavoineen, sekä useita inspiroivia muoti- ja stailausvinkkejä.

Burda on tunnettu korkeasta laadusta sekä kaavoissa että ompeluohjeissa. Lehden välissä on liitteenä suuri kaava-arkki. Lehti sisältää monipuolisesti malleja erikokoisille naisille. Teemakohtaisesti malleja löytyy myös miehille.

Burdan ”Ompelukoulu”-osiossa tarkastellaan joka kuukausi yhden lehden mallin ompeluohjetta tarkemmin havainnollistavien kuvien avulla. ”Näin ompelet”-osiossa käydään selkeiden kuvien saattelemana sen hetken trendikkään asian vaiheet läpi. ”Kuinka onnistuu?” on tekniikkaosio, jossa opetetaan joka kuukausi yksi hyödyllinen ompelutekniikka, kuten piilovetoketjun ompelu, poimuttaminen jne.

Tilaa nyt Burda itsellesi tai lahjaksi edulliseen hintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Maa: Iso-Britannia
Kieli: englanti
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Prenax AB


Kuka lukee lehteä?

Mies: 10 %
Nainen: 90 %


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D