Aikuisten luova väritys

Julkaisukieli suomi

4/5 (32 ääntä)

Tuotekuvaus

Aikuisten luova väritys on uutuuslehti, joka sisältää erilaisten teemojen ympärille rakennettuja suosittuja aikuisten väritystehtäviä. Lehden sivuilta löytyvät kauneimmat mandalat, kiehtovimmat eläinhahmot, hurmaavimmat kukat ja humoristisimmat kuviot.

Kiireisen elämän vastapainoksi voit antaa mielikuvituksesi virrata valtoimenaan ja heittäytyä mukaan seikkailuun –nyt joka kuukausi ilmestyvän 28-sivuisen lehden parissa. Lehden sisältöön upotettavat erilaiset väritysteemat tuovat kiinnostavaa vaihtelua . Monipuoliset luovat ekstrat (esim. väritettävät kirjanmerkit, kortit tai tarrat) antavat lisätekemistä eri numeroiden parissa ja ne tekevät lehdestä suositun eri ikäisten värittäjien keskuudessa. Lehden sisältö on rentouttavaa hauskanpitoa parhaimmillaan!

Hyppää mukaan Aikuisten luovaan väritykseen, osallistu piirustuskilpailuun, jaa kuvasi sosiaalisessa mediassa ja osallistu lehden tekemiseen verkossa! Piirrä tai kirjoita kuukauden paras hetkesi. Rentoudu värittämällä, virkisty rauhoittumalla kauniiden väritystehtävien äärelle. Aikuisten luova väritys on monipuolinen väritettävä uutuuslehti, jollaista ei ole vielä koskaan nähty Suomen lehtimarkkinoilla.

Nyt Sinulla on mahdollisuus saada upea väristyskirja suoraan kotiisi! Tilaa heti!

Ensimmäinen numero ilmestyy 1.3.2016.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
N. määrä sivuja/julkaisu: 28
Kustantaja: Kolmiokirja Oy
Aloitusvuosi: 2016


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %
Ikä: 21 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Elina,
Tilasin hyvälle ystävälleni lahjaksi 4kk väritys lehteä. Tykkäsi kovasti :)
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D