Antiikki & Design

Julkaisukieli suomi

4/5 (122 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
6. 14 kesäkuuta
7. 23 elokuuta
8. 20 syyskuuta
9. 18 lokakuuta
10. 22 marraskuuta

Tuotekuvaus

Oletko intohimoinen vanhojen esineiden keräilijä tai kiinnostunut designista? Ehkäpä tykkäät käyttää sisustuksessa molempia elementtejä? Antiikki & Design on lehti, joka yhdistää uutta ja vanhaa!

Antiikki & Design kertoo sinulle kaiken eri aikakausien tyyleistä ja esineistä. Mikäli olet kunnostamassa vanhaa asuntoa, auttaa Antiikki & Design sinua löytämään ajan hengen ja tyylin. Lehdestä voi löytää upeita sisustuksia, joissa on hyvällä maulla yhdistelty modernia ja vanhaa tyyliä.

Lehti antaa myös hyödyllisiä ohjeita esimerkiksi erilaisten materiaalien ylläpitoon ja huoltoon, jotta tärkeimpien ja kallisarvoisimpien tavaroidesi elinikä olisi mahdollisimman pitkä.

Yksi lehdessä esiintyviä toistuvia aiheita on 1950-70-luvun design ja sen upeimmat löydöt. Lisäksi lehti esittelee erilaisia keräilijöitä ja keräilykohteita. Lehden asiantuntijat arvostevat esineitä ja arvioivat niiden arvoa.

Usein on kiinnostavaa tietää, kuka on kauniiden esineiden takana. Lehti esitteleekin mielenkiintoisia taitelijoita ja tarinoita heidän luomustensa syntymisestä ja alkuperästä.

Lehti antaa lisäksi vinkkejä kiinnostavista tapahtumista ja paikoista sekä järjestää myös itse lukijamatkoja erilaisiin kulttuurikohteisiin, joissa pääsee kirjaimellisesti kokemaan antiikkia ja designia! Jokainen numero on pakko lukea kannesta kanteen ja ihanat esineet lumoavat lukijan joka kerta!

Antiikki & Design ilmestyy 10 kertaa vuodessa.

Tilaa nyt Antiikki & Design itselle tai lahjaksi ystävälle kampanjahintaan Lehtikuningas.fi -sivustolla!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 10
Kustantaja: Fokus Media Finland Oy
Painos: 24678


Kuka lukee lehteä?

Mies: 20 %
Nainen: 80 %
Ikä: 35 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

MT,
Hyvätasoinen lehti ja tasoonsa nähden edullinen, ainoa ongelma että posti rypistää joskus sen ei ole mukavaa lukea käytetyn oloista lehteä.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D