TM Rakennusmaailma

Julkaisukieli suomi

4/5 (92 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
6. 28 kesäkuuta
7. 9 elokuuta
8. 6 syyskuuta
9. 4 lokakuuta
10. 25 lokakuuta
11. 15 marraskuuta
12. 20 joulukuuta

Tuotekuvaus

Remontointi, rakentaminen ja talotekniikka ovat TM Rakennusmaailma -lehden erikoisosaamista. Rakentamisen erikoislehti tarjoaa mielenkiintoista lukemista ja hyödyllistä tietoa kaikille, joille oman kodin rakennus ja remontointi ovat ajankohtaisia aiheita. Toisaalta TM Rakennusmaailma on täydellinen valinta myös muille rakentamisesta ja remontoinnista yleisesti kiinnostuneille. Tilaa lehti nyt edullisesti osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Mikä lämmitysjärjestelmä on minun kotiini paras ratkaisu? Pystynkö rakentamaan talopaketin? Kuinka estää vesivahingot ja homevauriot? Näihin ja moniin muihin rakentamiseen ja remontoimiseen liittyviin kysymyksiin löytyy vastaus TM Rakennusmaailmasta. Lehti neuvoo sekä uuden rakentamisessa, että vanhan korjaamisessa ja päivittämisessä. TM Rakennusmaailma sisältää paljon käytännön ohjeita ja vinkkejä, joista on paljon hyötyä myös tulevaisuudessa.

TM Rakennusmaailman kiitetyintä sisältöä ovat sen monipuoliset ja äärettömän hyödylliset testit ja vertailut. Testiin pääsevät työkalut, materiaalit, muut rakennustarvikkeet, erilaiset koneet ja rakennusalan palvelut. Lukija voi luottaa ammattitaidolla tehtyjen testien tuloksiin ja siihen, että TM Rakennusmaailman testit ovat luotettavia ja tarjoavat aina ajankohtaista tietoa.

Tekniikan Maailma -lehden kanssa samaan lehtiperheeseen kuuluva TM Rakennusmaailma on rakentajien keskuudessa vankan suosion saavuttanut lehti, josta jokainen rakentaja ja remontoija löytää varmasti hyödyllistä tietoa ja uusia ideoita tuleviin projekteihin.

Tilaa kerran kuukaudessa ilmestyvä TM Rakennusmaailma meiltä jo tänään joko kestotilauksena tai automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena. Paras TM Rakennusmaailma -tarjous löytyy osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Kestotilaukseen sisältyy digipalvelun lukuoikeus. Saat sähköpostiisi ohjeet digipalvelun käyttöönottoon, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään. Digipalvelu sisältää mm. lehden digitaalisen version, laajan juttuarkiston, testit ja vertailut sekä alan uutisia.

Viisi syytä tilata:

1. Jokaisen remontoijan ja rakentajan kullanarvoinen tietopankki.

2. Testi- ja vertailulehtien ykkönen – testaa itse Suomessa.

3. Säästät aikaa, vaivaa ja raha, kun onnistut kerralla oikein.

4. Yhteistyökumppaneina mm. VTT, Työtehoseura, Työterveyslaitos ja korkeakoulut.

5. RM-digipalvelun arkistossa lehdet vuodesta 2003 alkaen.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Otavamedia Oy


Kuka lukee lehteä?

Mies: 83 %
Nainen: 17 %
Ikä: 30 - 60 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Aroautero ari,
Kiitos hyvästä artikkelista, joka kertoi rakennusvirheistä, joita urakoitsija oli tehnyt. Samaistuin aiheeseen oman kattourakkani johdosta, jossa yritettiin huijata,valehdeltiin, syytettiin,nimiteltiin kirjallisesti yms.. On hyvä, että niistä kirjoitetaan avoimesti. T. Ari
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D