Aarre

Julkaisukieli suomi

4/5 (150 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
6. 3 heinäkuuta
7. 28 elokuuta
8. 25 syyskuuta
9. 23 lokakuuta
10. 20 marraskuuta
11. 18 joulukuuta

Tuotekuvaus

Koe metsän Aarre
Lähde Aarteen mukana metsään. Tapaat muita luonnossa liikkuvia, näet metsän moninaiset aarteet ja palaat lukuretkeltäsi monta hyödyllistä tietoa ja kokemusta rikkaampana.

Aikakauslehti Aarre on laadukas, metsäaiheinen hyötytieto- ja elämäntapalehti. Sen aihepiirejä ovat metsä, juuret, puu, luonto, hyvinvointi ja oma talous. Aarre on suunnattu metsänomistajille sekä kaikille metsästä ja luonnosta kiinnostuneille suomalaisille. Lehdessä yhdistyvät arvokas hyötytieto ja kiinnostavat lukuelämykset. Ammatinharjoittaja ja metsänomistaja voi esittää lehden tilaushinnan verotuksessa vähennettäväksi.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 11
Kustantaja: Viestimedia Oy
Aloitusvuosi: 2008


Kuka lukee lehteä?

Mies: 61 %
Nainen: 39 %
Ikä: 35 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

pera pihkahousu,
Kallislehti verrattuna makasiiniin
Jouko Pajukoski,
Lehti on paras metsäalan lehti
Leena ,
Täyttä tietoa ja viihdyttävä lukupaketti. Osuva nimi, metsä ON aarteemme monilla tavoin.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D