Aller lehtitilaustarjoukset

Seiskan ja Katson tilaajaedut
SEISKAN TILAAJAEDUT

Seiska palkitsee tilaajansa eduilla, joita irtonumeron ostajat eivät saa.

Vuosikalenteri
Saat kerran vuodessa seiskamaisen pirteän vuosikalenterin! Kalenterista riittää hyötyä ja iloa koko vuodeksi! Kalenterin saat, kun tilauksesi on voimassa kalenterin postitushetkellä.

Maksuton ristikkolehti kaksi kertaa vuodessa
Ristikkolehdet postitetaan tilaajille kesän ja joulun tuplanumeroiden yhteydessä. Ristikkolehden saat, kun tilauksesi on voimassa ristikkolehden postitushetkellä.

Aller Median vuosiarvonnat – voittaja voit olla Sinä!
Kaikki arvontahetkellä voimassa olevat Aller Media Oy:n kestotilaukset ovat automaattisesti mukana vuosiarvonnoissa, joissa Aller Media Oy arpoo vuonna 2022 yhteensä 45 000 € rahaa puhtaana käteen.

Seiskan digitaalinen versio veloituksetta
Seiskan tilaajana voit lukea veloituksetta lehden digitaalista näköisversiota iPadilla ja verkkoselaimella. Rekisteröidy digilehden käyttäjäksi kustantajan sivuilla.

Kutsuja elokuvien ennakkonäytöksiin
Seiskan tilaajat voivat saada kutsuja esimerkiksi elokuvien ennakkonäytöksiin. Kutsun tapahtumaan saat sähköpostitse.

Aller Media Oy pidättää oikeuden tilaajaetujen muutoksiin.Katson tilaajaedut

Katso palkitsee tilaajansa eduilla, joita irtonumeron ostajat eivät saa.

Maksuton ristikkolehti kaksi kertaa vuodessa
Ristikkolehdet postitetaan tilaajille kesän ja joulun tuplanumeroiden yhteydessä.Ristikkolehden saat, kun tilauksesi on voimassa ristikkolehden postitushetkellä.

Vuosikalenteri
Katson tilaajana saat marraskuun lopulla lehtesi mukana Katson oman vuosikalenterin! Kalenterista riittää iloa ja hyötyä koko vuodeksi! Kalenterin saat, kun tilauksesi on voimassa kalenterin postitushetkellä.

Aller Median vuosiarvonnat – voittaja voit olla Sinä!
Kaikki arvontahetkellä voimassa olevat Aller Media Oy:n kestotilaukset ovat automaattisesti mukana vuosiarvonnoissa, joissa Aller Media Oy arpoo vuonna 2022 yhteensä 45 000 € rahaa puhtaana käteen..

Katson digitaalinen versio veloituksetta
Voit lukea veloituksetta lehden digitaalista näköisversiota iPadilla ja verkkoselaimella. Rekisteröidy digilehden käyttäjäksi kustantajan sivuilla.

Kutsuja elokuvien ennakkonäytöksiin
Katson tilaajat voivat saada kutsuja esimerkiksi elokuvien ennakkonäytöksiin. Kutsun tapahtumaan saat sähköpostitse.

Aller Media Oy pidättää oikeuden tilaajaetujen muutoksiin.

Arvottavat palkinnot ja arvontapäivät vuonna 2022
Aller Media Oy arpoo vuonna 2022 yhteensä 45 000 € rahaa puhtaana käteen. Vuonna 2022 jokaisen kuukauden viimeinen arkipäivä arvotaan 1 000 € ja 500 €, paitsi kesäkuussa, jolloin kuukauden viimeinen arkipäivä arvotaan 5 000 € ja joulukuussa, jolloin kuukauden viimeinen arkipäivä arvotaan 25 000 €. Kaikki arvontahetkellä Aller Media Oy:n asiakasrekisterissä voimassa olevat Aller Media Oy:n maksullisten tuotteiden tilaukset ovat automaattisesti mukana vuosiarvonnoissa. Lisätietoja vuosiarvonnoista ja tilaajaeduista saat Aller Media Oy:n asiakaspalvelusta.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D