Hymy

Julkaisukieli suomi

4/5 (298 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
7. 14 heinäkuuta
8. 11 elokuuta
9. 8 syyskuuta
10. 13 lokakuuta
11. 10 marraskuuta
12. 8 joulukuuta

Tuotekuvaus

Viihdelehti Hymy on ruokkinut suomalaisten tiedonnälkää jo vuosikymmenten ajan. Hymy tarjoilee takuuvarmasti järkyttävimmät suomalaisjulkkiksia koskevat juorut ja mehevimmät paljastukset. Tilaa Hymy nyt osoitteessa Lehtikuningas.fi ja varmista, että saat Suomen parhaat juorut suoraan kotisohvallesi!

Riitaisat avioerot ja kuumat romanssit, vaietut salaisuudet ja huimat paljastukset. Hymy tietää, mitä suomalaisjulkkisten elämässä tapahtuu eikä pelkää raportoida siitä! Hymy tuntee julkkisten rahasotkut, suhdeongelmat ja kännisekoilut. Lehti tarjoaa kurkistuksen julkkisten jännittävään ja tapahtumarikkaaseen elämään. Hymy tuo esiin myös julkkisten omat näkökulmat. Julkisuuden henkilöiden haastattelut ja omat tilitykset tuovat tarinoihin mielenkiintoisen lisän ja avaavat uusia perspektiivejä. Julkkisten elämän lisäksi löydät lehdestä myös tavallisten ihmisten koskettavia tarinoita sekä paljon muuta viihdettä!

Hymy-lehti tarjoaa lukijoilleen myös kiinnostavaa terveysaiheista luettavaa. Terveys-Hymy on Hymyn liite, jonka teemoina ovat terveys ja hyvinvointi. Liite sisältää sekä yleisiä terveysaiheisia uutisia että käytännön vinkkejä oman terveyden hoitoon. Erityisesti sairauksien ennalta-ehkäisy on suuressa osassa. Lisäksi Terveys-Hymy esittelee myös vaihtoehtoisia hoitomenetelmiä.

Kerran kuukaudessa ilmestyvä Hymy-lehti on rohkea, suora ja aina ajankohtainen ja siksi suomalaiset ovat rakastaneet Hymyä jo yli 50 vuoden ajan. Hymy onkin todellinen koko kansan lehti. Tilaa sinäkin lehti meiltä jo tänään edulliseen kampanjahintaan!

Kestotilaukseen sisältyy digilehden lukuoikeus. Saat sähköpostiisi ohjeet digilehden käyttöönottoon, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään.

5 syytä tilata:

1. Hymy on lehti meille jokaiselle.

2. Sykähdyttäviä paljastuksia vallankäyttäjistä.

3. Joka numerossa sotiemme sankareita.

4. Ekstrana Terveys-Hymy joka numerossa.

5. Kiinnostavimmat julkkisjuorut.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Otavamedia Oy
Aloitusvuosi: 1959
Päätoimittaja: Erkki Meriluoto
Painos: 56255


Kuka lukee lehteä?

Mies: 58 %
Nainen: 42 %
Ikä: 40 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Hari Pitkä,
No se .... on... sitä....
KARI HEIKKONEN,
TOSI MIELNKIINTOINEN LEHTI KERTOO elämästä hyvistä ja huonoista asioista.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D