Askel

Julkaisukieli suomi

4/5 (151 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
6. 2 kesäkuuta
7. 7 heinäkuuta
9. 1 syyskuuta
10. 6 lokakuuta
11. 3 marraskuuta
12. 1 joulukuuta

Tuotekuvaus

Askel lehtitilaus

Askel on lehti sinulle, jota kiinnostaa henkisyys ja avara arjen hengellisyys. Askel on elämäniloinen lehti joka on täynnä uskoa, toivoa, rakkautta. Askel kertoo hyvästä arjesta, johon mahtuu myös ripaus pyhää, esimerkiksi hiljaisuutta ja rukousta. Lehden arvoja ovat myös luonnonläheisyys sekä kohtuullisuus. Lehdestä löytyy mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja, jossa tavalliset että tunnetut ihmiset vievät sinut mukanaan elämän syviin löytöihin.

Askel ilmestyy 11 kertaa vuodessa. Löydät tältä sivulta sekä kestotilauksia, että määräaikaisia tilausjaksoja.

Tilaa nyt Askel kampanjahintaan itsellesi tai lahjaksi ystävälle osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 11
Kustantaja: Sacrum-Kotimaa Oy


Kuka lukee lehteä?

Mies: 13 %
Nainen: 87 %


500 merkkiä jäljellä

Seppo Kolkka,
Hyvä Lehti.
kaija,
hyvä lehti
Tiina Koskela-Koivisto,
Askel-lehdessä on erityisen hyvää mielestäni se, että haastatteluja on tehty ja juttuja koostettu monipuolisesti. Lähimmäisyys-teema on monipuolisesti punaisena lankana, lehti on suunnattu lähelle tulevalla tavalla "meille kaikille". Sain helmikuun numeron "sattumalta" käsiini, ja tilasin saman tien
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D