Askel

Julkaisukieli suomi

4/5 (135 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2022

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
10. 7 lokakuuta
11. 4 marraskuuta
12. 2 joulukuuta

Tuotekuvaus

Askel lehtitilaus

Askel on korkeatasoinen aikakauslehti, joka pohtii rinnalla kulkien elämän isoja kysymyksiä.

Lehden vahvuutena ovat syvälliset henkilöhaastattelut ja kolumnistit, jotka valottavat elämää laidasta laitaan. Askel-lehden sivuilla kukaan ei ole ulkopuolinen. Se on kuin ystävä, joka tulee kotiin. Lehti antaa voimia ja lohdutusta arkeen. Askel on lämmin, läheinen ja luotettava.

Askel-lehdessä yhdistyvät syvällinen sisältö ja kaunis ulkoasu. Se arvostaa hyvää arkea ja kohtuullisuutta kaikessa. Sisustus- ja muotivinkkien sijaan Askel esittelee sen sijaan erilaisia ihmisiä, jotka kertovat mistä he ovat löytäneet merkityksen ja toivon elämäänsä. Haastateltavina on sekä kaupunkilaisia että maalla asuvia.

Lukijatutkimusten mukaan tämä lehti luetaan aina kannesta kanteen. Jokainen lehti sisältää syvällisiä muun muassa haastatteluja ja kiinnostavia kolumneja.

Tilaa Askel-lehti

Askel-lehteä ilmestyy 12 numeroa vuodessa, yhteensä 11 lehteä, joista yksi on kaksoisnumero.

Tilaa nyt Askel kampanjahintaan itsellesi tai lahjaksi ystävälle osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Sacrum-Kotimaa Oy


Kuka lukee lehteä?

Mies: 13 %
Nainen: 87 %


500 merkkiä jäljellä

Seppo Kolkka,
Hyvä Lehti.
kaija,
hyvä lehti
Tiina Koskela-Koivisto,
Askel-lehdessä on erityisen hyvää mielestäni se, että haastatteluja on tehty ja juttuja koostettu monipuolisesti. Lähimmäisyys-teema on monipuolisesti punaisena lankana, lehti on suunnattu lähelle tulevalla tavalla "meille kaikille". Sain helmikuun numeron "sattumalta" käsiini, ja tilasin saman tien
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D