Apu

Julkaisukieli suomi

4/5 (424 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
23. 8 kesäkuuta
24. 15 kesäkuuta
25. 21 kesäkuuta
26. 29 kesäkuuta
27. 6 heinäkuuta
28. 13 heinäkuuta
29. 20 heinäkuuta
30. 27 heinäkuuta
31. 3 elokuuta
32. 10 elokuuta
33. 17 elokuuta
34. 24 elokuuta
35. 31 elokuuta
36. 7 syyskuuta
37. 14 syyskuuta
38. 21 syyskuuta
39. 28 syyskuuta
40. 5 lokakuuta
41. 12 lokakuuta
42. 19 lokakuuta
43. 26 lokakuuta
44. 2 marraskuuta
45. 9 marraskuuta
46. 16 marraskuuta
47. 23 marraskuuta
48. 30 marraskuuta
49. 7 joulukuuta
50. 14 joulukuuta
51. 20 joulukuuta
52. 28 joulukuuta

Tuotekuvaus

Apu lehtitilaus & tilaajalahja

Apu kertoo parhaat jutut viikoittain. Apu on kaikkien tuntema ja rakastama kotimainen viikkolehti. Tilaa kotiisi edullisesti osoitteesta Lehtikuningas.fi

Kotimainen viikkolehtien klassikko Apu ihastuttaa monipuolisilla ja viihdyttävillä jutuillaan. Artikkelit ovat mielenkiintoisia, ajankohtaisia ja merkityksellisiä lukijalleen. Apu pureutuu ajan ihmisiin ja ilmiöihin globaalista näkökulmasta, mutta on silti suomalainen.

Apu on kahvipöytien perinteinen keskustelunaihe. Toimiva kokonaisuus muodostuu viihteestä ja asiasta. Apu on arvoiltaan luotettava ja vastuullinen.

Apu viihdyttää ja viisastuttaa lukijaansa. Saat lukea tarinoita niin tavallisten ihmisten elämästä ja tunteikkaista hetkistä kuin julkisuuden henkilöistäkin. Apun slogan on rakkaudesta lukemiseen ja se huokuu tämän lehden sivuilta.

Toistuvia juttuteemoja ovat kulttuuri, matkailu, lemmikit, lukijoiden kuvat, puheenaiheet, terveys ja hyvinvointi, ruoka, matkailu, viihde ja urheilu. Ajanvietteeksi mukaan pääsevät horoskoopit ja ristikot ja viikon paras juttu. Apu.fi sivustolla tunnetut suomalaiset kuten Hanna Sumari bloggaavat ja jakavat elämänkokemuksiaan.

Tilaa Apu-lehti

Avun tyypillinen lukija on ahkera ja tunnollinen, hyvinvoinnista kiinnostunut suomalainen mies tai nainen, jolle terveys, koti ja ympäristö ovat tärkeitä.

Apu -lehden tilaus onnistuu helposti ja edullisesti itselle tai lahjaksi ystävälle osoitteesta Lehtikuningas.fi. Tilaa Apu kampanjahintaan suoraan kotiovelle.

HUOM! Tämän lehden tilaukset maksetaan suoraan sivustolla pankki- tai luottokortilla tai Klarna -laskulla. Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta. Tämä rajoitteen Lehtikuninkaalle on asettanut Apu-lehden kustantaja A-lehdet Oy.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 55
Kustantaja: A-lehdet Oy
Painos: 136467


Kuka lukee lehteä?

Mies: 39 %
Nainen: 61 %
Ikä: 40 - 59 vuosi


500 merkkiä jäljellä

erkki isohanni,
lehti ok
Kaarin,
Apu on viikkolehtien parhaasta päästä. Tosin kallis tilata. Erästä kolumnistia en voi sietää, mutta pakkokos tuota on lukea. TV-ohjelmasivut kaipaisivat uudistamista ja lisää tilaa.
airi,
hyvä
Avulias apuneneä,
Aika kallis lehti,harvoin houkuttelevia tarjouksia. Tv ohjelmien esille pano on edelleen 80 luvulla. En ymmärrä miksi ei ohjelmia saada esille selkeästi, kuten ne ovat ensimmäisellä sivulla. Viereiselle sivulle ohjelmat on laitettu peräperään toistensa sekaan. Allekkain olisi parermpi tapa.
Tomi,
mukavaa luettavaa
Rozi,
hyvä
tupukka,
Apu elää julkkisten kautta. Sivukaupalla tätä soopaa, sivun täyttäviä isoja kuvia koko vuoden ajan. Uskotaan vähemmälläkin et heillä pyyhkii hyvin.Kertokaa mieluummin taviksista ja niiden elämästä kuin näistä jotka tyrkyttää itseään joka lehteen.
teri kainulainen,
hyvää luettavaa ja mukavat ristikot
Arto Mökkönen ,
Apu-lehti on erittäin mielenkiintoista ja laadukasta luettavaa koko perheelle, mutta näin eläkeläisen kukkarolle hieman kallis, varsinkin jos ei ole kesätarjous kamppanjaa. Mutta toivoisin että saisin jatkossakin tilattua 50 tai 60 % alennuksesta mielenkiintoista ja laadukasta luettavaa. Ja toivottavasti lehdessä olisi jatkossakin historiasta ja luonnosta että myös henkilöistä sekä taiteista ja tieteistä käsitteleviä artikkeleita.
toffki,
hyvälehti selkee ja asiallinen sopivasti kaikkee sais olla enemmän tv ohjelmia niinkun Katsossakin :)
Jonsku,
TV- ohjelmat ei pidä koskaan juuri mikään paikkaansa. Aivan turhat sivut, niin miksipäs luottaa muuhunkaan!!!
Kurt Larsson,
Muuten hyvä, jos vielä saisi nuo TV-Ohjelmat oikeeseen aikaan mutta kun ne heittää jopa tunnilla.
lehe,
muuten hyvä lehti mutta en halua maksaa 6-7 sivua ristikoita joka numerossa,jos haluaisin tilaisin ristikkolehden
Pete,
tilaus loppui mutta pakko tilata uudestaan, niin hyvö lehti!
A.K,
Asiallinen, hyvä lehti
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D