Alibi

Julkaisukieli suomi

4/5 (980 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
7. 7 heinäkuuta
8. 4 elokuuta
9. 1 syyskuuta
10. 6 lokakuuta
11. 3 marraskuuta
12. 1 joulukuuta

Tuotekuvaus

Tilaa kattava ajankohtaisista rikoksista kertova Alibi suorastaan rikollisen edullisesti osoitteesta Lehtikuningas.fi. Alibi on ainoa oikea rikoslehti.

Alibi kirjoittaa ajankohtaisista rikoksista, uusista rikosilmiöistä, oikeustapauksista sekä kertoo myös rikosten uhrien tarinoita ja kokemuksia. Myös esimerkiksi poliisit, elinkautisvangit ja entiset jengiläiset pääsevät ääneen ja kertomaan oman näkökulmansa asioihin. Rikokset ja niiden taustat ovat erittäin mielenkiintoista ja koukuttavaa luettavaa. Lehdessä kerrotaan myös syyttömänä vankilassa olleiden tarinoita. Suomen kohutuimmat rikosjutut esitellään myös odottamattomista näkökulmista ja saat sisäpiirintietoa, jota et saa mistään muualta kuin Alibista.

Karut ihmiskohtalot ja epäoikeudenmukaisuus nousevat vahvasti esille Alibin sivuilla. Poliisin arki, rikoksen uhrit ja omaisten kokemukset ja vankila-arki ovat toistuvia teemoja. Myös turvallisuus on tärkeässä roolissa tapaturmia, onnettomuuksia, turvalaitteita ja onnettomuuksien ennaltaehkäisyä käsittelevissä jutuissa. Alibi on myös netissä ja alibi.fi palvelusta löydät kohutuimmat jutut myös pidemmän ajan takaa.

Alibi on rohkea, ajankohtainen ja jännittävä. Draamalta ja jännitykseltä ei voi välttyä. Kaikki raportit ja muut artikkelit ovat asiantuntevia ja tarkkoja. Kaikki yksityiskohdat tuodaan esille. Turvallisuus on toistuva teema. Suomen suurimmat murhamysteerit, katoamiset, rikokset, rikolliset ja rikollisjärjestöt käsitellään kattavasti.

Alibi ilmestyy 12 kertaa vuodessa, joten saat tuhdin lukupaketin kotiisi kuukausittain. Tilaa itsellesi tai lahjaksi. Katso tämän päivän paras tarjous!

Kestotilaukseen sisältyy digilehden lukuoikeus. Saat sähköpostiisi ohjeet digilehden käyttöönottoon, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään..

Viisi syytä tilata:

1. Kertoo tarkasti rikosten yksityiskohdat.

2. Esittelee poliisin työtä partioautossa ja rikospaikoilla.

3. Rikollisten haastatteluja.

4. Paljastaa vankilamaailman todellisuuden.

5. Alibi on siellä missä tapahtuu.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Otavamedia Oy
Päätoimittaja: Mika Lahtonen
Painos: 58000


Kuka lukee lehteä?

Mies: 70 %
Nainen: 30 %
Ikä: 21 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Rune Westerlund,
Erittäin hyvä lehti. Sais tulla vaikka kerran vikossa
Suvi,
Jos kotimaan rikokset kiinnostavat ja haluat tietää mitä, missä, milloin, ympärillä tapahtuu, tämä lehti on sinulle.
merja heino,
ihan kohtalainen lehti
mikko väätänen,
todella hyvä
jenni kaksonen ,
tosi hyvä lehti
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D